facebook-color-circle-outline
instagram-color-circle-outline
linkedin-color-circle-outline

Maya Angelou

I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.

A phenomenal woman

Jag jobbar med tankar.

Min bakgrund ligger i Hotel Management och jag har en bred och internationell karriär som spänner över åtta länder, bland annat England, USA, Danmark, Japan, Kanada, Schweiz, Sydkorea och Sverige.

Jag har över 25 års erfarenhet från både stora och små organisationer som Scandic Hotels, Samsung, Crystal Cruises, DFDS, Copenhagen Airports och American Chamber of Commerce i Korea, i positioner som projektchef, försäljnings- och konferenschef, Area Marketing Manager och Operations Manager.

Utöver det är jag utbildad diplomerad professionell coach enligt ICF, certifierad NLP Business Communication Practitioner (dessa NLP verktyg är dock inte längre relevanta för mig i mitt arbete som coach) samt certifierad ledarutvecklare. Och utöver det har jag förkovrat mig med miljoner av böcker och gått miljarder med kurser de sista 18 åren.

Min egen utvecklingsresa ledde till att jag startade mitt eget företag 2013, vilket jag kallar On Equal Terms och jag jobbar med ledar-, medarbetare-, team- och kulturutveckling.

Vad är den verkliga källan till transformation? Hur kan vi förändra, förvandla eller skapa? Var kommer fräscha, nya idéer ifrån och hur kan vi uppleva oss själva och vårt liv från nya perspektiv?

Transformation kan bara komma inifrån. Det kommer från att se något nytt, något annat. Det kommer från en skift i medvetandet. En förändring i perception. En insikt.

Min coachning utgår ifrån en Inifrån & Ut förståelse, eller tre principer, som blandar enkel, sund förnuft med intellektuell trovärdighet. Baserat på denna förståelse leder jag individer och grupper till nya, färska tankar genom att visa dem att våra upplevelser kan bara upplevas inifrån och ut och aldrig utifrån och in.  

Inifrån & Ut förståelsen gör oss mer motståndskraftiga, mer kreativa och bättre till att hantera förändringar i en snabbföränderlig miljö.

Förståelsen ger oss tillgång till både nytänk och klarhet, samtidigt som det ökar vår förmåga att känna en inre stabilitet oavsett hur mycket det stormar kring oss.

När grupper och kulturer arbetar utifrån denna förståelse trivs verksamheten på en helt annan nivå. Samtalen blir både djupare, mer genuina och ärligare och samarbetet blir både effektivare, stressfri och roligare när vi agerar utifrån denna förståelsen.

Och denna förståelse är grunden för min coachning.

Tankar är ingenting. Ingen Ting. De är av formlös energi och de är lika ofarliga som skuggorna på väggen. De kan varken skada oss eller hjälpa oss, men de kan ändå kännas läskiga. Jag visar människor att våra tankar inte är verkliga, men att de skapar vår verklighet. När vi förstår hur något fungerar vet vi vad vi ska göra åt det. Och så kan vi finna ro.

MIN PROFESSIONELLA BAKGRUND

JAG COACHAR MED INIFRÅN & UT FÖRSTÅELSEN

REFERENSER

Om vi träffas och du vill ha en personlig referens ger jag gärna kontaktinformation till personer jag har coachat i följande befattningar:

Verkställande direktör / HR-chef / HR-specialist / Institutionschef / Projektledare / Platschef  / Avdelningsföreståndare / Verksamhetsutvecklare / Verksamhetsägare / Rektor / Affärsutvecklingschef / Coach / Unga vuxna (18-25)

Jag hjälper människor bli mer motståndskraftiga, mer kreativa och bättre till att hantera förändringar i en snabbföränderlig miljö. Med tillgång till både nytänk och klarhet, ökar vår förmåga att känna en inre stabilitet oavsett hur mycket det stormar kring oss.

STATE OF MIND: I en värld där stress anses mer eller mindre som ett normalt och oundvikligt tillstånd blir dina medarbetares sinnesstämning (State of Mind)  och välbefinnande den osynliga konkurrensfördelen som snabbt visar sig på nedersta raden.

TANKENS NATUR: Tankar är ingenting. Ingen-Ting. De är formlös energi, men vårt medvetandet ger dem liv så de känns de verkliga - så även om de inte är verkliga så skapar de vår verklighet.

Boka en 45 minuters kostnadsfri konsultation med mig.

Boka här!