About Us Contact

Home

Competitive Edge Workshops & Talks

About the Inside Out Approach

Leadership Development & Team Building

The Inside Out Course

Jag jobbar med tankar.

Med en bred och internationell karriär som spänner sig över 8 länder på 3 kontinenter har jag över 25 års erfarenhet från stora verksamheter som Scandic, Samsung, Crystal Cruises, DFDS och Copenhagen Airports i befattningar som projektledare, försäljning- och konferenschef, marknadsansvarig och driftschef, samt mindre företag som konsult på Kompetensakademin Norden där jag i 3,5 år utbildade ledningsgrupper, chefer och anställda i personlig- och möteseffektivitet.

I 2001 förlorade jag jobbet i en omorganisation efter vi att fick en ny direktör. Det var tufft för en ambitiös, ung kvinna vars värsta mardröm var att förlora jobbet - för vem var jag utan ett jobb och utan en titel? Idag är jag ytterst tacksam för den upplevelsen. Sedan dess har jag inte inte bara gjort en utvecklingsresa - jag har transformerat hela mitt syn på mig själv, på andra och på livet.

Min egen resa ledde till att jag sedan 2013 har jag drivit min egen verksamhet, On Equal Terms. Jag arbetar med ledar-, medarbetar-, och teamutveckling, där jag fokuserar på motståndskraft och självvärde, för det är där vi som människor vacklar och strövar. Med mitt arbete vill jag öppna upp för modigare och mer genuina samtal människor emellan, vilket leder till mer kreativitet, mindre stress, bättre resultat och oändligt mycket mer livsglädje.

Mina värdeord är Mod, Nyfikenhet, Helhjärtad och det engelska ordet Faith, som för mig betyder att livet är för mig och vill mig väl. Dessa ord i kombination med en djup förståelse för att hur jag upplever omvärlden och mina omständigheter kan bara komma inifrån mig och att det är jag som skapar min verklighet från stund till stund. Laddat med dessa ord och insikter går jag ut i världen varje dag och bemöter allt som den har att erbjuda. 

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED MIG?

SKRIV ETT MAIL ELLER RING 0702 45 71 45 SÅ ÅTERKOMMER JAG.

SKICKA ETT MAIL HÄR

Min önskan är att hjälpa individer öka sin motståndskraft och självvärde och stå starkt oavsett hur mycket det stormar omkring dem.

Maya Angelou
A phenomenal woman

Quote Cirecle 2

I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.

DIN STÖRSTA KONKURRENSFÖRDEL

OM/KONTAKT

INIFRÅN & UT UTBILDNINGAR

LEDAR- & TEAMUTVECKLING

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS