KLARSYNTHET & RESULTAT

EXECUTIVE COACHING

OM/KONTAKT

INIFRÅN & UT UTBILDNINGAR

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS   

Transformation: att omvandla, omforma, ombilda

Med en bred och internationell karriär som spänner sig över 8 länder på 3 kontinenter har jag över 25 års erfarenhet från stora verksamheter som Scandic, Samsung, Crystal Cruises, DFDS och Copenhagen Airports i befattningar som projektledare, försäljning- och konferenschef, marknadsansvarig och driftschef, samt mindre företag som konsult på Kompetensakademin Norden där jag i 3,5 år utbildade ledningsgrupper, chefer och anställda i personlig- och möteseffektivitet.

I 2001 förlorade jag ett jobb i en omorganisation efter vi att fick en ny direktör. Det var tufft för en ambitiös, ung kvinna vars värsta mardröm var att förlora jobbet - för vem var jag utan ett jobb och utan en titel? Idag är jag ytterst tacksam för den upplevelsen. Sedan dess har jag inte inte bara gjort en utvecklingsresa - jag har transformerat hela mitt syn på mig själv, på andra och på livet. Därför vet jag att allt är möjligt och jag vet att ingen är mer värd än någon annan och jag vet att välbefinnande finns i var och en av oss.

Det finns ingen måttstock som kan sätta en ram kring dig och säga "detta" men inte "detta" - för du omfattar allt.

Min egen transformation ledde till att jag sedan 2013 har jag drivit min egen verksamhet, On Equal Terms. Jag arbetar med ledar-, medarbetar-, och teamutveckling, där jag fokuserar på motståndskraft och självvärde, för det är där vi som människor vacklar och strövar.

Jag coachar, utbildar och föreläser i hur man kan uppnå den inre tryggheten genom att förstå att allt du ser utom dig kommer inifrån dig. Jag vill öppna upp för modigare och mer genuina samtal människor emellan för det leder det till större kreativitet, mindre stress, bättre resultat och oändligt mycket mer livsglädje.

Utveckling är en fråga om "att göra bättre, mer omfattande, mer detaljerad, att få mogna och att växa". Jag börjar steget innan en utveckling kan ske där vi får insikt i varför vi inte trivs med oss själva till att börja med. När du tror på allt det du inte är, så missar du allt det du faktisk är.

Mina värdeord är Mod, Nyfikenhet, Helhjärtad och det engelska ordet Faith, som för mig betyder att livet är för mig och vill mig väl. Dessa ord ligger som fundament i all min coachning och laddat med dessa går jag ut i världen varje dag och bemöter allt som den har att erbjuda.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED MIG?

SKRIV ETT MAIL ELLER RING 0702 45 71 45 SÅ ÅTERKOMMER JAG.

SKICKA ETT MAIL HÄR

Min mission är att hjälpa individer öka sin motståndskraft för att kunna vila tryggt i sig själv med en inre ro.

 

Maya Angelou
A phenomenal woman

Quote Cirecle 2

I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.