Föreläsningar om Inifrån & Ut Förståelsen som gynnar precis alla.

Inifrån & Ut Förståelsen leder till att du (bland annat):

  • Känner ett större engagemang med livet för att du inte längre blir ett offer för omgivningen och omständigheter.
  • Ökar din motståndskraft och reser dig snabbare efter motgångar för du förstår tankens natur.
  • Tar snabbare och bättre beslut för du har ett klart huvud.
  • Får en mer äkta och djupare förståelsen för våra olika verkligheter.
  • Förstår att du redan har precis allt du behöver inom dig.

Kontakta mig för att höra mer kring hur vi kan lägga upp en föreläsning som passar just er!

STATE OF MIND: I en värld där stress anses mer eller mindre som ett normalt och oundvikligt tillstånd blir dina medarbetares sinnesstämning (State of Mind)  och välbefinnande den osynliga konkurrensfördelen som snabbt visar sig på nedersta raden.

Om det enda folk lärde sig var att inte vara rädd för sin egen upplevelse - bara det skulle ändra världen.

Sydney Banks

Quote Open 1
Quote Close 1

författare, filosof och svetsare

TANKENS NATUR: Tankar är ingenting. Ingen-Ting. De är formlös energi, men vårt medvetandet ger dem liv så de känns de verkliga - så även om de inte är verkliga så skapar de vår verklighet.

Jag vill kommunicera ut denna förståelse till världen för att den helt enkelt stärker vår motståndskraft och självsäkerhet, öppnar upp oss för mer modiga och genuina samtal och leder oundvikligen till mer kreativitet, mindre stress, bättre resultat och oändlig mer glädje.

NÄR VI FÖDS: När vi föds så älskar vi och accepterar oss själva precis som vi är. Vi har inga fördomar kring vilka delar av oss som är goda och vilka delar som är dåliga.

KAN DET VARA SÅ ENKELT ATT DET FINNS EN LÖSNING TILL ALLA VÄRLDENS PROBLEM? Samhället idag håller upp en sann spegel för hur vårt bästa tänk har tagit oss dit vi står idag.

Det första är att det finns en energi och en  intelligens bakom allt i livet. Du lever och utan att du behöver göra en enda sak, växte du från ett embryo till en vuxen. Varje dag slår ditt hjärta, ditt blod cirkulerar och du kan sitta på en stol utan att ramla av - allt detta sker utan att du behöver göra en enda sak.

Det andra är din förmåga att tänka. Och med denna förmågan skapar du tankar och med dessa tankar kan du skapa vad du vill.

Det tredje är ditt medvetande. Medvetenhet är det som ger allt liv och får även den mest orimliga av dina tankar (=bekymmer) till att kännas verklig. Det är den ”special effects” avdelning av ditt sinne som gör det möjligt för dig att känna dina tankar från stund till stund.

Om ett av dessa tre element tas bort kommer du inte att kunna uppleva något. När du ser hur dessa tre elementen arbetar tillsammans för att skapa din upplevelse stund för stund har du plötsligt en manual för hur livet fungerar och allting känns lättare..

Dessa tre element - du lever, du tänker och du är medveten - har funnits sedan tidens begynnelse, men blev först artikulerade av en man som heter Sydney Banks på 1970-talet. Han kallade dem för de tre principerna, då de är konstanta och förutsägbara och precis som tyngdkraften, som fungerar oavsett om du tror på dem eller inte, är dessa tre principer i spel 100% av tiden.

Dessa principer visar att du lever alltid i känslan av dina tankar, inte omständigheten. Inget utanför dig, ingen omständighet, omgivning eller person kan någonsin få dig att känna något - bara dina egna tankar kan göra det.

Det här är 180 grader bort från hur världen tänker nu, det är därför det är svårt att ta till sig. Men! När du ser detta för dig själv faller mycket av livets gåtor på plats och det infinner sig en lugn och helt automatiskt har du en större förståelse för allt som sker.

Detta är vad jag jobbar med och jag skulle gärna vilja berätta mer.

Det finns tre element som låter oss uppleva livet.